INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Számomra Te vagy a szemét cuki mosómedvés szerelmes bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_SZAMOMRA_TE_VAGY_A_SZEMET
Készült: 2021-05-19
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Egy rendkívül cuki mosómedve piros lufival tart egy táblát, amin az áll, hogy "számomra te vagy a szemét", ami normális esetben egyébként sértésnek hangzik, azonban ha valaki ismeri a mosómedvéket (angol gúnynevükön trash panda, tehát szemét-panda, ami arra utal, hogy folyton a szemétben randalíroznak, és kinézetre olyan cukik mint a pandák), pontosan tudják, hogy a mosómedve a szemétben turkálásnál jobban semmit nem szeret a világon, így a sértésből seperc alatt komoly vallomás kerekedik, hiszen végül a bögre és a mosómedve csak azt mondja, hogy számára a legértékesebb vagy a világon.

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még:
Valentin napi bögrék Vicces bögrék