INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Szállítás és fizetés

bogrebutik.hu 2019-05-16 11:15:04

Webáruházunkban jelenleg két különböző módon fizetheted ki a vásárolni kívánt termékeket. A kiszállítás módja és ennek költsége Magyarország területén belül függ a fizetés módjától is.

Fizetési módok

  • Fizetés utánvéttel - Készpénzes, vagy kártyás fizetés. Ebben az esetben a futárszolgálatnál kell fizetned közvetlenül a csomag átvétele előtt. Akár készpénzzel, akár bankkártyával szeretnél fizetni, mindkettőre van lehetőség.
  • Fizetés előre utalással - Ebben az esetben a visszaigazoló levélben elküldjük neked az utaláshoz szükséges információkat, és a fizetést egy perc alatt meg tudod oldani internetbankból. Így a szállításkor már nem kell pénzzel vesződni, ha ajándékba szeretnél bögrét küldetni valakinek, ez az ajánlott megoldás.

 

Szállítási módok

  • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal - Ez a mód játszik ha utánvéttel rendeled a csomagot. Ekkor a GLS házhoz viszi a csomagot, és nekik kell kifizetned a csomag vételárát, a szállítási módok közül kétségkívül az egyik legkényelmesebb, de a legköltségesebb is.
  • Ingyenes házhozszállítás - Csomagodat ingyenesen szállítjuk amennyiben a rendelésed összértéke eléri a 15.000.- Ft-ot.

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, díja 1990 Ft, ha a rendelésed végösszege eléri a 15.000.- Ft-ot, akkor pedig ingyenes.