INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Dosztojevszkij idézetes motivációs bögre

2 589 Ft
Egységár: 2 589 Ft
Cikkszám: BB_DOSZTOJEVSZKIJ
Készült: 2021-07-07
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Hogy miért épp ezt a Dosztojevszkij idézetet választottuk erre a bögrére a sok egyéb fantasztikus idézet közül? Azért, mert manapság ennek az idézetnek (politikai áthallás nélkül is) nagyon is időszerű a mondanivalója. Bár nem kérdés, hogy az embernek toleránsnak kell lennie általánosságban, de egyre gyakrabban alakul úgy, hogy már azt gondoljuk, a túlzott tolerancia sem mindig egészséges.

Ahogy Dosztojevszkij írta:

"A tolerancia egyszer el fogja érni azt a szintet, amikor már majd az intelligens embereknek megtiltják a gondolkodást, nehogy ezzel is megbántsák az ostobákat."

Tudjuk, komor téma, de ez egy jó idézet akkor is :)

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még: