INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Mene-mene, tekel, ufarszin arámi feliratos motivációs bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_MANE_TEKEL_FARESZ
Készült: 2021-08-16
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Ha egy igazán egyedi, különleges motivációs bögrét szeretnél, hát ez egy remek választás. Arámi nyelvű felirat, amely még a bibliában is szerepel (Dániel 5:25), "Mene, mene, tekel, ufarszin", amelyet Baltazár babiloni király falára írtak fel láthatatlan kezek, miközben odabent zajlott a zsidó templom kegytárgyait megszentségtelenítő lakoma. Tulajdonképpeni jelentése persze a fordításoktól is függ, hiszen magyarul a legnépszerűbb a "megmérettetél, és könnyűnek találtattál", de nekünk jobban tetszik az eredetihez kicsit közelebb álló, "megszámláltattál, megmérettetél, híjával találtattál" fordítás. És bár önmagában nem ez a mondat motivál, de ha megjegyzed ezt a történetet, akkor minden egyes alkalommal eszedbe fog jutni a különleges arámi feliratról az, hogy nehogy te is híjával találtassál a mindennapok során.

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még: