INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Enrico Pallazzo az én inspirációm arcképes bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_ENRICO_PALLAZZO
Készült: 2021-11-30
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Aki valaha is látta a Csupasz Pisztoly című filmet (és ki ne látta volna aki '90 előtt született), szinte biztos, hogy emlékszik arra a filmtörténetileg is rendkívül jelentős pillanatra, amikor hősünk, Frank Drebin hadnagy (Leslie Nielsen) kényszerből az argentín operaénekesnek, Enrico Palazzonak adja ki magát, majd egy egész stadion előtt durván megbecsteleníti az amerikai himnuszt, az ember meg sírva röhögött a képernyő előttt. De becsülendő az elszántság, az eltántoríthatatlanság amit felmutat, így mi úgy gondoljuk, hogy ő valóban inspirációt jelenthet azok számára, akik bármibe simán belevágnak függetlenül attól, hogy értenek-e hozzá vagy sem, és ráadásul végül még sikerre is viszik a projektet. Szóval, ha a haverod maga Enrico Pallazzo, akkor jár neki ez a bögre.

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még:
Filmes bögrék