INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Számunkra halott vagy feliratos vicces bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_SZAMUNKRA_HALOTT_VAGY
Készült: 2021-06-23
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Ha a tuti ajándékot keresed a nyugdíjazásra, vagy épp munkahelyváltás előtt álló kollégának, aki érti a humort, hát ennél tovább nem kell keresned. Nem akartuk a világot megváltani ezzel a bögrével, tulajdonképpen mindössze a Hope you fail torta mintáját ültettük át bögrére, és magyar nyelven persze. Mert ugye a mi tortán jól mutat, miért ne mutathatna jól egy ajándék bögrén? És ami angolul vicces, ebben az esetben feltétlenül vicces magyarul is, gonoszkodós, piszkálódós, de mégis nagyon kedves gesztus, hiszen a feliratból átérződik a gyermeki durcáskodás, ahogy a volt munkatársak jobb híján inkább rosszat kívánnak, mert annyira fogják hiányolni.

Egy újabb remek bögre a munkaviszony megszűnésének, felmondásnak, nyugdíjazásnak a megünneplésére (vagy épp megtorlására?)

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még:
Vicces bögrék Passzív agresszív (offenzív) bögrék