INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Squid Game - Játékterület mintás sorozatos bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_SQUID_GAME_FIELD
Készült: 2021-10-13
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Adott ez a pompás dél-koreai sorozat, a Squid Game (magyarul talán "Játssz az életedért" címmel fut), és bármilyen nyomasztó is az a világ amiben játszódik, alapvetően nagyon szórakoztató sorozat a maga kifacsart, perverz módján. Nem csoda, hogy világszerte rendkívül sok rajongója akadt már az első perctől, így a magyarországi fanokat mi is szeretnénk kiszolgálni pár, a sorozatban látott ikonikus mintával. Ez egy elég minimál minta, de nem lepődnénk meg, ha a többségnek szintén tetszene, akár csak nekünk, a mintán az eredeti squid game pálya alaprajza szerepel vérvörös színnel. Semmi felirat, csak a pálya. Aki tudja, az tudni fogja.

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még: