INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Még most is balra húználak feliratos Valentin napi ajándék bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_MEG_MOST_IS_BALRA_HUZNALAK
Készült: 2021-01-21
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Nos, itt volnánk, beismerjük hibánkat. Ezt egy vicces, Tinderes (vagy Badoo-s, vagy más huzigálós társkeresős) bögrének szántuk, és tök menőnek éreztük magunkat, mikor is egy kedves vásárlónk közölte velünk, hogy a Tinderen (és valószínűleg a többi hasonló felületen is) a balra húzás pont annak a jele, hogy a másik személy nem tetszik. Rendkívül kellemetlen, egyben vicces is (nem használtuk sose a Tindert, mea culpa), de azért itt hagyjuk örök mementónak, meg aztán, ha esetleg akad olyan pár, akik először balra húzták egymást, majd később mégis egymásra találtak, lehet pont ezt fogja magukhoz illőnek találni :)

És természetesen megcsináltuk azóta a jó tinderes bögrét is, ami ITT található.

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még: