INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Ikrek csillagjegy - Dr Csernus trágár horoszkópos bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_TRAGAR_HOROSZKOP_IKREK
Készült: 2021-02-05
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Ugyan ezeket a horoszkóp-leírásokat valójában nem Dr. Csernus Imre írta, de nagyon hasonló a stílusa, mint amiről a doktor úr legendává vált, főleg miután többen is parodizálták, továbbvitték egyedi, megmondós stílusát a trágárság irányába. Trágár horoszkópos bögrék minden csillagjegynek. Ezúttal az Ikrek csillagjegy volt soron:

"Még a legegyszerűbb dolgot is képtelen vagy megvalósítani, mert folyton csak agyalsz. Tájékozott, és szellemes
beszélgetőpartner vagy, de ismereteid felszinesek. Elvárásaid a csillagokban, viszont a teljesítményed inkább a béka segge alatt
van. Jellemed annyira képlékeny, hogy még azt sem tudod eldönteni saját nemedhez vonzódsz, vagy sem. A pénzt megbecsülöd,
tulajdonképpen kimondottan sz*rrágó vagy...."

Figyelem, ezt a leírást tilos komolyan venni, vagy megbántódni rajta, pusztán egy viccnek szántuk azoknak, akik értékelik a kicsit sötétebb humort! :)

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még: