INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

Dharma - Lost bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_LOST-DHARMA
Készült: 2021-01-06
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Rémlik még a kétezres évek egyik legnépszerűbb, és legbosszantóbb cliffangerekkel megtűzdelt sorozata? Néha érthetetlen, követhetetlen, misztikus, sőt, néha egyenesen utálatos sorozat volt a LOST, de valahogy mégis kevesen bírták idő előtt abbahagyni.
A sorozatban a DHARMA egy mozaikszó az angol Department of Heuristics And Research on Material Applications (hozzávetőleg: A Kísérletalapú Ismeretgyűjtés és -Alkalmazás Osztálya) kifejezésből. Ezen jelentésére a sorozatból nem derül fény – a második évad tengerentúli vetítése alatt futott Lost Experience program fedte ezt fel, s később a sorozatot megrendelő ABC csatorna ennek hitelességéről sajtóközleményt adott ki.

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még: