INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

BDE 100 bögre

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_BDE-BIG-DICK-ENERGY
Készült: 2021-01-06
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

A 2018as év egyik kulcsszava lesz a BDE, angolul Big Dick Energy, magyarra fordítva: a Nagy Pöcs Energiája. Bár az elnevezés még újdonság, nem kétséges, hogy találkoztál már a jelenséggel. Tudod, amikor átérzed. Az Ariana Grande nevű popsztár és kedves vőlegénye kapcsán merült fel mint külön kifejezés, azóta viszont futótűzként terjed. A BDE jelenség tulajdonképpen olyan személyeket jelöl, akiknek láthatóan semmi gond az önbizalmukkal, van egy erős kisugárzásuk, és ezt a környezetük is érzékeli. Magabiztosság, testtartás, miegymás. Érezhető. Fontos kiemelni, hogy a Nagy Fasz Energia NEM CSAK FÉRFIAKBÓL áradhat (és hagyjuk a travi vicceket), hanem nőkből is, mivel, bár a neve szexista módon abszolút az egyik nem felé mutat, alapvetően a hozzáállásról, kisugárzásról szól. Tehát, fontos tény: A BDE jelenlétéhez egyáltalán nem is kell pöcs. Ezért is raktuk a bemutatóképen direkt egy női bögrera :)
Releváns cikk a témában: INDEX.HU

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még: