INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

AC/DC logós zenés bögre villanyszerelőknek és rockereknek

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_AC_DC_TESLA_EDISON
Készült: 2021-04-14
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Az AC/DC zenekart aligha kell bemutatni bárkinek is, ezer éve a pályán vannak, és noha minden számuk egyszerű, mint a faék, mégis mindegyik tök jó. Elfütyüli az ember munka közben, énekli a zuhany alatt, ritmusra üti a kormányt az autóban vagy este a buliban rázza a fejét, mindegy. Mi most a jól megszokott AC/DC logó mellé ezúttal az együttes két tiszteletbeli tagját is felraktuk, csak a poén kedvéért. Így amúgy nem csak rockereknek vagy villanyszerelőknek, hanem akár villamosmérnököknek, fizikusoknak is erősen ajánlott, ha egy jó, vicces, magasröptű és mégis alpári humorral készíttett bögrét szeretnél.

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még:
Vicces bögrék