INGYENES kiszállítás már 15000.- Ft-tól!

A mi térdünk nem hajlik olyan könnyen - Trónok Harca idézetes bögre magyar színekben

2 889 Ft
Egységár: 2 889 Ft
Cikkszám: BB_OUR_KNEES_DO_NOT_BEND_EASILY
Készült: 2021-09-14
Egyszínű fehér bögre mintával
Űrtartalom: 3 dl
Anyaga: kerámia
Max. mintaméret: 205x85 mm
  • Raktáron
  • Standard minőség
  • Erős kerámia anyag
  • Mosogatógépben is mosható
  • Minden bögre mikrózható
  • Tetszőleges mintával
  • Hőkezelt bevonat a tartósságért
  • Minőségi, kellemes tapintás

Megvásárolom!


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15000.- Ft felett!

Emlékszel amikor a történet szerint Ned Stark Lyanna nyomában lemegy egészen délre, Dorne-ba, és ott összetalálkozik a királyi testőrség két tagjával, ellenfélként. Amikor mondja nekik, hogy a többi lovag már térdet hajtott, Ser Arthur Dayne (Sword of the morning - A hajnal kardja) csak annyit mond: "A mi térdünk nem hajlik olyan könnyen". Egészen felemelő motiváció, főleg, hogy a mintán látható a Nagy Magyarország sziluettje is nemzeti színekben, így ez az egyébként remek mondat rögtön nem csak a trónok harca rajongói számára értelmezhető, hanem minden igazi, kitartó magyar számára is remek motiváló eszköz lehet!

A bögrét egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból (hőkezelt bevonatú kerámia bögre), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban űjabb 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A bögrére felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x8.5cm méretű négyszögben el szoktak férni teljes palástot felölelő minta esetén, kisebb minta esetén a mintát mindig a bögre egyik oldalára pozícionáljuk, így egyik oldalról nézve a minta mindig látható marad. A webáruházban látható termékképek minimálisan eltérhetnek a valós terméktől a megvilágításnak, fényviszonyoknak függvényében, illetve a minta és a bögre méreteinek aránya is eltérhet minimálisan.
A teljes paláston látható minták esetén a termékképen látható a teljes palást "kiterítve", hogy a minta jól látható maradjon.
Megtalálható még: